Cam Balkon Şikayetleri

Cam Balkon Şikayetleri

Cam Balkon Şikayetleri

Cam balkon sistemlerinde karşılaşılan bazı şikayetleri derleyen Penpark, tüm şikayetlere peşinen sunacağı çözümlerle öne çıkıyor.


Diğer cam balkon firmalarında karşılaşılan şikayetleri de göz önüne alarak sıraladığımız şikayetler sırasıyla şöyledir. Tekerlek şikayeti, sistemin çalışmama şikayeti, su alma şikayeti, profillerin (boyasının kalkması, ezilmesi çok çabuk oksitlenmesi) camların çizik olması, camlarda dalga dalga görüntü olması ve en önemlisi camların şişe cam olup olmadığı hususları Penpark' a gelmeden önce müşterilerimizin sıklıkla karşılaştığı şikayetlerdi.
Bizde Penpark olarak, cam balkon şikayetleri adı altında bu yazımızda genel olarak gelen şikayetleri derledik.
 
TEKERLEK ŞİKAYETLERİ: Tekerleklerdeki en sık karşılaştığımız şikayet tekerlerin paslanması ve kırılmasıdır. Bu şikayetlerin temelinde firmaların ne yazık ki, rekabet piyasasında ayakta durabilmek için malzemeden ödün vermeleri ile ortaya çıkmaktadır.
 
SİSTEM ÇALIŞMAMA ŞİKAYETİ: Cam balkon sistemlerinin genelde çalışmama sebeplerinin başında hatalı ölçü alma ve bunun sonucunda hatayı örtbas etmek için yapılan hatalı montaj vardır. Çalışmama durumunun diğer sebepleri ise şöyledir: Alüminyum profillerin ince olması buna bağlı olarak ise, montaj esnasında profilin ezilmesidir. Tekerleklerin oksitlenmesi veya kırılmasından dolayı sistemler çalışmayabilir. Biz Penpark olarak cam balkon şikayetleri arasındaki profil hatalarını ortadan kaldıran ve alüminyum fitil veya mıknatıslı fitiller ile balkonunuza daha zarif ve şık görünüm ile bütün serileri sunmaktayız.
 
PROFİLLERİN EZİLMESİ VE BOYASININ KALKMASI ŞİKAYETİ: Bu şikayet deformasyon olması şeklinde olabilir. Birincisi, imalat aşaması ve montaj yerine sevk olana kadar paketlenme ve nakliyede kasıtsız bir şekilde zarar görmesi. İkincisi ise, montaj esnasında kullanılan malzemenin ince olmasından dolayı ezilmesidir. Profilde boyaların kalkması: Alüminyum profillere boya mecbur kalınmadığı müddetçe kullanmaya Penpark olarak uzak bakmaktayız.
 
CAM ŞİKAYETLERİ: Camlardaki çizikler bir çok sebepten dolayı oluşabilir. Cam fabrikalarında kesim, rodaj ve temper tezgahları arasında camların taşınmasında çizilebilir. Cam firmasından cam balkon imalatı yapan firmalara sevkiyat esnasında çizilebilir, cam balkon imalatı yapan firma çalışanlarının dikkatsizliği sonucunda camlar çizilebilir,cam balkon firmalarının montaj yerine sevkiyatı esnasında çizilebilir. Bu çizikler sizi rahatsız ediyor ise bunu cam balkon yaptırdığınız firmadan değişimini talep edebilirsiniz. CAMLARINIZIN ŞİŞECAM PATENTLİ OLUP OLMADIĞINI TEYİt ETMEYİ UNUTMAYIN!!!!!
 
SU ALMA ŞİKAYETLERİ:Cam balkonlar sistemin mantığı gereğince az da olsa su almaktadır. İnce yağan yağmurlarda kuzey cepheli 4 ve 4 kat üzeri olan balkonlarda bu sorunların yaşandığı tespit edilmiştir. Oval ve köşeli balkonlarda bu sorunların daha sık karşılaşılan bir durum olduğunu söylemek gerekmektedir.
 
Etiketler